Welcome to our website!

Čo je TPE GLOVE?

Z čoho sú vyrobené TPE rukavice

TPE rukavice sú vyrobené z termoplastických elastomérov, ktoré je možné pri zahriatí tvarovať viackrát.Termoplastický elastomér má tiež rovnakú elasticitu ako guma.

Priemyselní výrobcovia klasifikujú termoplastické elastoméry ako „špeciálne“ plastové živice z dvoch dôvodov.Po prvé, vyrábajú menej ako „základné“ živice, ako je polyetylén, a sú drahšie.Po druhé, používajú sa na špecializovanejšie aplikácie ako „základné“ živice.

Okrem TPE rukavíc sa z termoplastických elastomérov vyrábajú aj produkty ako lepidlá a topánky.

TPE rukavice Trh a priemysel

Rovnako ako rukavice CPE, aj rukavice TPE sú určené pre gastronomický a potravinársky priemysel.TPE rukavice možno považovať za alternatívu k vinylovým rukaviciam, pretože sa dotýkajú a pôsobia ako vinylové rukavice, ale sú tenšie a lacnejšie ako vinylové rukavice.

Kedy použiť rukavice TPE

TPE rukavice sú ďalšou dobrou alternatívou k vinylovým rukaviciam, pretože sú lacnejšie.Sú tiež dobrou náhradou za polyesterové rukavice.

Charakteristika TPE rukavíc

Rukavice TPE, ako napríklad rukavice CPE, sú známe svojou odolnosťou.Ich hmotnosť (gram) je ľahšia ako rukavice CPE a sú to tiež flexibilné a odolné výrobky.

Kedy použiť rukavice CPE alebo TPE

Ak ste veľkoobchodník alebo distribútor pracujúci so zákazníkmi v oblasti stravovania a spracovania potravín a ak si myslíte, že rukavice TPE a/alebo CPE sú alternatívou k vinylovým alebo latexovým rukaviciam, odporúčame vám kontaktovať dôveryhodného partnera rukavíc.Môžu vám pomôcť vybrať najlepšie alternatívne riešenie pre konkrétnu aplikáciu.


Čas odoslania: 24. júna 2021